Personal Training - Fit Met Onze Hulp

Gepubliceerd jan. 14, 23
6 min read

Personal Training: De 7 Belangrijkste Voordelen Op Een Rijtje

In dit artikel ga ik je uitleggen wat je kan verwachten als je aan de slag gaat in deze branche, en waar je op moet letten als je de keuze maakt tussen in loondienst of als zelfstandige werken - Personal Training & Coaching. Voordat we het gaan hebben over de verdiensten in de PT-branche wil ik het eerst hebben over wat nou eigenlijk de werkzaamheden van een (goede) personal trainer zijn.

Als er sprake is van verhoogd risico bij het sporten, dan moet je de client eerst doorsturen naar een huisarts/medisch deskundige voordat hij/zij zou kunnen beginnen met trainen (Sport & People: Personal trainer en Fitness opleidingen). De personal trainer dient een trainingsprogramma op-maat op te stellen voor de client. En indien van toepassing ook voedingsadvies(geen schema, dit word voornamelijk alleen gedaan door erkende diëtisten).

Personal Training: Sporten Voor Een Sterke Rug!Personal Training - Health Fitness Club

Daarnaast dient de trainer het trainingsprogramma te kunnen aanpassen op de veranderingen die de klant meemaakt, de zogenaamde periodisering - Personal Training; sporten met een coach (Personal Training in Delft). Een duur woord voor het organiseren van het trainingsprogramma met oog op het uiteindelijke doel, de snelheid waarmee de klant adapteert, het herstelvermogen en onvoorziene gebeurtenissen. De trainer dient ook periodiek een evaluatie moment in te plannen, waarin hij/zij de klant test op de niveau’s van o.

Fitnessclub & Personal Training Studio

Personal Trainer & Voedingscoach7 Fitness Tips Voor Beginners

Ook is dit de perfecte plek om te bouwen aan jouw ’trainer-imago’. Dit houdt in hoe je jezelf gedraagt op de fitnessvloer, hoe je potentiële klanten benaderd, je vermogen om te overtuigen en iemand te inspireren om met je te trainen. Een mogelijk nadeel van het werken bij een sportschool is dat je te maken krijgt met voorwaarden die je opgelegd krijgt door de sportschool management.

Als je kiest om te werken bij een sportschool, dan zou ik je sterk aanraden om een sportschool te kiezen met een visie waar jij zelf ook achter staat. Bepaalde sportscholen investeren ook een stuk meer in hun personeel op het gebied van scholing en workshops met als doel om een nog efficiënter en kennisrijk team aan trainers op de vloer te hebben staan.

Hierbij is het voordeel dat je meer zal verdienen dan een instructeur, en tegelijkertijd steeds meer ervaring opdoet in het begeleiden van klanten. Het salaris van een fitness instructeur ligt zoals gezegd rond het minimumloon. Het salaris van een personal trainer in loondienst(full-time 40uur p/week) kan variëren van ca. t/m .

Exclusieve Fitness Club

Dit betekent dat je jezelf inschrijft bij de K.v. K.(Kamer van Koophandel) onder een bepaalde ondernemingsvorm(eenmanszaak, B.V., ..) en volledig ‘zelfstandig’ gaat werken als personal trainer. Zoals je wellicht al aan voelt komen, zijn er hierin ook nog tal van mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld als freelance personal trainer werken, maar toch aangesloten zijn bij een sportschool.

Dit gebeurt doordat je klanten toegewezen krijgt vanuit een personal training studio waar je je bij aansluit. Je traint deze klanten alsof het jouw eigen klanten zijn, maar aan het einde van de maand stuur je een factuur voor de gegeven sessies naar de studio waar je aangesloten bij staat.

Dit zal gewoonlijk 40 tot 60 procent van het uurtarief zijn. Dus als het uurtarief 60 euro is, dan zou je in het geval van een 40/60(60 % gaat naar de studio-eigenaar) verdeling uitkomen op 24 euro. En in het geval van een 60/40(40% naar de sportschool/studio) 36 euro. Het grote voordeel hiervan is dat je klanten toegewezen krijgt vanuit de sportschool/studio en dus niet zelf hoeft te zoeken naar potentiële klanten.

Exclusieve Fitness Club

Er zijn meerdere commerciële sportschool-ketens die deze structuur al langere tijd gebruiken(denk aan Train, More, Basic, Fit, Health, City, Sport, City) en er veel succes mee hebben behaalt. Het risico hiervan is dat je, als je er niet al eerder als fitness instructeur of personal trainer in loondienst hebt gewerkt, begint met 0 klanten en dus ook 0 inkomsten.

Dit is in veel gevallen de beste structuur voor de trainer die net begint en nog niet zo’n heel groot klantenbestand heeft opgebouwd. Het voordeel van werken met zo een structuur is dat je (normaliter) onbeperkt toegang krijgt tot de sportschool en dus ook tot hun poel van leden(potentiële klanten!). Personal trainer – haal het maximale uit je training.

Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van hoeveel tijd je doorbrengt op de gymvloer. Hoe vaker men je ziet, hoe meer klanten je zult werven. Het andere voordeel is natuurlijk dat er, in plaats van dat er een % van je uur-tarief in word genomen, er een vast bedrag per maand overgemaakt word naar de sportschool.

Personal Training; Sporten Met Een Coach

Hier hoef ik niet heel diep op in te gaan. Het is vanzelfsprekend dat hier veel meer bij komt kijken dan starten als z. z.p.-er. Denk aan een ondernemingsplan, financiering, verzekeringen, vergunningen en natuurlijke alle kosten voor marketing zodat je naamsbekendheid krijgt. Een personal trainer op z. z.p.-basis heeft voornamelijk te maken met een commissie of maandelijkse huur die hij/zij af moet staan.

Om klanten te kunnen trainen kunnen sommige sportscholen je verplichten een professionele aansprakelijkheidsverzekering te nemen. Dit is voor in het geval dat je klant geblesseerd/verwond raakt tijdens je training, en jou mogelijk aansprakelijk wilt stellen voor de opgelopen schade. Eigenlijk zou iedere zelfstandige personal trainer moeten zorgen dat ze een professionele aansprakelijkheidsverzekering hebben.

Personal Trainer- Advies En Trainingsschema's Op MaatEen Personal Trainer Voor Iedereen

Een professionele aansprakelijkheidsverzekering kost al gauw rond de per maand. Soms oplopend tot maar liefst per maand. De verdiensten van een personal trainer op z. z.p.-basis zijn natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid sessies die hij/zij geeft per maand, en het gehanteerde uur-tarief. Over het algemeen verdienen (actieve) personal trainers op z.

Personal Training - Onder Begeleiding Sporten

Dit kan nog hoger uitvallen indien het uur-tarief boven de per uur is en het aantal gegeven sessies per week 25 uur overschrijdt. Het gemiddelde uurtarief van z. z.p. Personal Fit Club - personal trainer in de regio Delft. trainers is tussen de en per sessie(meestal van 1 uur lang). meer verdienen(over het algemeen. (8 redenen om te gaan trainen met een personal trainer).)eigen keuze in oefeningen / trainingsmethodezelf de keuze wie je wilt trainen, en wie nieteen eigen ‘naam’ kunnen makenniet gebonden aan een bepaald contract, voorwaarden..

Een helpt jou middels personal training je . kunnen zijn; meer energie hebben, trainen voor een wedstrijd, afvallen, herstel na een blessure. Ieder persoon is uniek. Jij ook! Zo heeft ieder persoon specifieke doelen en specifieke mogelijkheden van lichaam en geest om deze doelen te behalen. Vandaar de persoonlijke aanpak van een personal trainer.

Iemand die licht schijnt op voor jou . Zo kijken we samen naar hoe jij je leven opnieuw kunt inrichten, zodat je . Een nieuwe levensstijl die leidt tot welzijn & geluk. Je hebt iemand die je verantwoordelijk houdt voor je keuzes, en die je herinnert aan je doel - Sporten met een fysiotherapeut als personal trainer. Daar helpt een goede personal trainer jou mee.

Fitness & Club Training - Personal Health Club

Het behalen van je doelstellingen gebeurt doordat lichaam en geest optimaal functioneren. Bij het opstellen van de strategie om jouw doelstellingen te behalen wordt rekening gehouden met; fysieke training, voeding, mentaliteit, mobiliteit en spiritualiteit. Een personal trainer is de persoon die jou steunt en dat extra zetje geeft als het nodig is.De vraag naar personal training is de afgelopen jaren explosief gegroeid. En daarmee ook het aanbod aan personal trainers. Het kan zomaar zijn dat je in je zoektocht naar een goede personal trainer door de bomen het bos niet meer ziet. En daar komt nog bij, dat de prijzen nogal uiteen lopen - Personal Training bij Fitness Studio in Delft.

Meer van Dieet

Navigation

Home

Latest Posts

Nutrifoodz Gold Waar Te Koop

Published Feb 19, 23
7 min read